Οι πελάτες μας

 

 

ETAIΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 

Η Εταιρεία Top Trends AE,  είναι  αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας αθλητικού εξοπλισμού & ειδών ένδυσης & υπόδησης στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου και  τα άτομα που την απαρτίζουν ασχολούνται στον τομέα αυτό πάνω από 25 έτη.

Η Top Trends AE διανέμει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα προϊόντα της Εταιρείας SPALDING, τα υποδήματα SKECHERS, ΜARK ECO ZOO YORK & GAS, την συλλογή ενδυμάτων RUSSELL ATHLETIC & τα είδη  πινγκ-πονγκ  STIGA. Η Εταιρεία  συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία εμπλουτίζοντας σε μόνιμη βάση το brand portfolio της και αναλαμβάνοντας την αντιπροσώπευση νέων και επιτυχημένων σημάτων και στην κατηγορία casual & fashion, όπως SUAVESOLES flip-flops, CCILU υποδήματα.

Η Top Trends AE διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης με περισσότερα από 600 καταστήματα τα οποία καλύπτουν όλες τις περιοχές στην Ελλάδα, με παρουσία στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του αθλητικού δικτύου και στρατηγικές συνεργασίες με τις αλυσίδες καταστημάτων αθλητικών & casual ειδών ενώ  παράλληλα διατηρεί ένα δίκτυο λιανικής με δύο καταστήματα SKECHERS στο McArthur Glen Designer Outlet στα Σπάτα και στο Mega Mall Shopping Outlet, στη Θεσσαλονίκη.

 


ETAIΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών είναι ένας δημιουργικός πυρήνας πολιτιστικής δράσης, εκπαιδευτικής προσπάθειας και κοινωνικής ανάπτυξης, μια πολιτιστική στέγη οργανωμένη με σύγχρονο τρόπο. Αποτελεί δυνατό παράδειγμα για την επιτυχία που μπορεί να έχει η δημιουργική συνεργασία ανάμεσα στο κράτος και τον ιδιωτικό φορέα.

 

Πόρτο Καρράς Α.Ε.

Μαρίνα Πόρτο Καρράς

Κτήμα Πόρτο Καρράς

Πόρτο Καρράς Γκολφ

Μαρίνα Σάμου

Μοχλός Α.Ε.

Τοξότης Α.Ε.

ETAIΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο Όμιλος Τεχνική Ολυμπιακή κατέχει σήμερα σημαντική θέση στους τομείς δραστηριότητάς του και αποτελεί έναν ισχυρό ελληνικό όμιλο εταιρειών. Με πάνω από 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας και ένα εξαιρετικά ευρύ πεδίο δράσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεκινά κάθε νέα χρονιά με το φιλόδοξο και αναπτυξιακό πνεύμα που εμπνέει κάθε του κίνηση.

Ο Όμιλος δραστηριοποιείται στους κλάδους των κατασκευών, των κατασκευών δημοσιών και ιδιωτικών έργων, της τουριστικής ανάπτυξης, της αιολικής ενέργειας, της κατασκευής και διαχείρισης μαρίνων και της ανάπτυξης ακινήτων μέσω των διαφορετικών εταιρειών του. Κάθε τομέας δραστηριότητάς του είναι ένα ισχυρό και σημαντικό κομμάτι ενός οργανωμένου και συμπαγούς συνόλου που κινείται μεθοδικά και με σιγουριά προς το μέλλον. Οι 30 εταιρίες του Ομίλου καλύπτουν τους διαφορετικούς κλάδους δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δίνοντας τη δυνατότητα στον Όμιλο Τεχνική Ολυμπιακή να χαράσσει τους επιχειρηματικούς του στόχους σε διεθνές επίπεδο.

 

 

ETAIΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 

Η Νοσοκομειακή Γραμμή Α.Ε. ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1993 με σκοπό να αναλάβει την προώθηση και την πώληση απόλυτα πρωτοποριακών ιατρικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Πολύ σύντομα ενισχύθηκε από μια ομάδα ανθρώπων μεγάλης εμπειρίας στην αγορά Υγείας, που έχουν εργαστεί για πολλά χρόνια σε πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες ως υψηλόβαθμα στελέχη.

 

 

ETAIΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 

Η εταιρία Machinor AE είναι μια νεοσύστατη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών έργων. Με μια ομάδα στελεχών με πολυετή εμπειρία στον χώρο, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με συστήματα αυτοματισμού, οργάνων και κίνησης σε έργα υποδομών, βιομηχανίας, ναυτιλίας και κτιρίων.

 

 

ETAIΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 

Ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα της Ευρώπης στην Ελλάδα, αποκλειστικά για το χώρο της μοτοσυκλέτας και του αναβάτη. Διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων από τις καλύτερες μάρκες παγκοσμίως σε κράνη, μπουφάν, γάντια, φόρμες ολόσωμες, παντελόνια, μπότες και για την μηχανή σας εξατμίσεις, ζάντες, φίλτρα αέρα, ηλεκτρονικά βοηθήματα, πολυεστερικά κοστούμια και πολλά άλλα γύρω από τον κόσμο της μοτοσικλέτας.

 

 

ETAIΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 

"ΜΠΑΧΑΡ", ένας μικρός παράδεισος όπου μπορεί να βρει κανείς έναν ολόκληρο θησαυρό μπαχαρικών και αποξηραμένων αρωματικών φυτών, που βρίσκεται στο νούμερο 31 της οδού Ευριπίδου. Στον εξειδικευμένο αυτό χώρο, στην καρδιά της αγοράς, υπάρχουν περισσότερα από 2.500 καταμετρημένα - και μερικές φορές απίθανα - είδη.

 

 

ETAIΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 

Η εταιρεία AVANTI GIFTS ιδρύθηκε το 1980 αλλα πρόσφατα, ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς, με συμπράξεις που αναπτύχθηκαν από άτομα με εμπειρία πολλών ετών σε ποικίλα επιχειρησιακά περιβάλλοντα (αγορά, πωλήσεις και διανομή) αλλα και σε πλήρη συνέργεια με την ταυτόχρονη κατάργηση των συνοριακών φραγμών που υπήρχαν στην παγκόσμια αγορά των ειδικών κατασκευών, κατάφερε να βρεθεί σε δεσπόζουσα θέση στην αγορά του δώρου προώθησης πωλήσεων.

 

COMPANY PROFILE

Leader in Russian market for interiors textiles, with manufacturing facilities, finished product warehouses, and a strong and increasing network of Togas branded boutiques across Russia. Its product range includes more than 3000 items and is continually expanding.

 

 

COMPANY PROFILE

ECOCERT is the leading Greek Verification Body, specialized and reliable, for the Verification of GHG Emission Data Reports. It has been initially accredited by UKAS, and then by ESYD for the full range of activities included on Appendix I of EU ETS Directive.

 

COMPANY PROFILE

For more than 20 years, Dynamic’s dedicated team has been providing worldwide superior quality Marine and Industrial services with unprecedented professionalism.